esport KB

DBU og DGI har lavet undersøgelser, der viser, at strategi og taktik fra FIFA19 kan overføres til grønsværen.

Så med fokus på sammenholdet på og mellem vores årgange både på den fysiske og den virtuelle fodboldbane, skaber vi nu en ny afdeling: KB eSport – afdelingen er åben for alle medlemmer i KB – drenge, piger, oldboys og seniorer.

Vigtig info:

Platform: Playstation4 og spillet FIFA19 på PSN netværk.

Kontingent for hele 2019: 200,- (Tilmelding mærkes ”kontingent” – sikker tilmelding)

(KB uddeler et antal gratis wildcards blandt de, der søger om det)

Tilmelding senest 31/12 – men lodtrækningspræmie blandt de første 30 tilmeldte!

Klubmesterskab: Kolding FIFA Champ 2019. Og højest opnåede Weekendliga ranglisteplacering

Tilmelding skal ske til: sk@kolding-boldklub.dk

Eksterne trænere
Vi har engageret eksterne professionelle trænere og E-Superligaspillere til at varetage
træninger og præsentationer og i det første halve år mødes vi 5 gange med 3 timers undervisning pr. gang.

I de mellemliggende perioder afvikles der kampe i vores klubturnering: Kolding FIFA Champ 2019!

I alt 15 timers sessioner afholdes på disse fredage* i Mosen fra 17-20 (info om 2.halvår følger):

• Fredag d. 11. Januar 17:00 – 20:00
  • Fredag d. 1. Februar 17:00 – 20:00
  • Fredag d. 15. Marts 17:00 – 20:00
  • Fredag d. 12. April 17:00 – 20:00
  • Fredag d. 10. Maj 17:00 – 20:00
  • Finalerunder i juni måned – info følger

*Med forbehold for ændringer ifht. KB arrangementer.

Jonas Højgaard, Muhammed Pinar, Joakim Lynge (eSuperliga-spiller) samt René Bryner (eSuperliga-spiller) er blandt de første navne, vi præsenterer som undervisere:

- Vi lægger vægt på en anerkendende tilgang til individet. Det er vigtigt for os, at vi er i kontakt med barnet, og at den unge har en pædagogisk vinkel. Det sikrer en bedre undervisning fra os samt en bedre læring hos udøveren. Med strukturerede læreplaner tilbyder vi strategisk undervisning med plads til at skærpe elevernes niveau i spillet.

Hvis samtlige pladser bliver udsolgt, inviterer vi senere en FIFA VM-vinder til Mosen.

Klubturneringen med matchning af deltagere: Kolding FIFA Champ 2019!
Man kan godt komme til træningssessionerne uden at være tilmeldt kampene – og man kan spille kampene uden at komme til træningssessionerne.

Klubmesterskabet afvikles i puljer, så man matches og får så mange kampe som muligt med spillere så tæt på eget niveau som muligt.
Da vi ikke har plads i Mosen til skærme og konsoller, vil kampene blive afviklet online på PSN netværket – vores koordinator vil hjælpe med koordinering, opsætning af kampe samt indrapportering af resultater.

Resultater kan følges online på Toornament-portalen, her på hjemmesiden og på opslag i Mosen.

Hvad spiller vi om?
Vi spiller om 2 ting: KB klubmesterskabet "Kolding FIFA Champ 2019" samt højest opnåede ranglisteplacering i den officielle landsdækkende "Weekendliga" - man kan deltage i begge, kun den ene eller blot møde frem til de månedlige sessions.

Turneringen om klubmesterskabet starter i begyndelsen af februar, og der kan man ikke stige på senere - der lukkes for deltagelse efter den første uge i februar. Finalerunden afvikles i forbindelse med vores jubilæumsfest til sommer.

KBs konkurrence om den højeste ranglisteplacering i den landsdækkende officielle "Weekendligaen" kan man derimod stige ind og ud af undervejs, og vi opfordrer til, at man afklarer deltagelsen her med sine forældre pga tidsforbrug.

Der skal blot opnås én enkelt placering for at komme på KB's rangliste i den turnering, og man behøver således ikke spille hver weekend!

Ranglisteturneringen afgøres ligeledes til sommer med højest opnåede placering. Den turnering starter fredag og listen offentliggøres løbende! Placeringer indrapporteres til KB - info følger.

Skal vi lige ridse præmierne op:
Der er gratis fodboldkontingent fra KB på højkant, gavekort fra Sportivi til et par lækre Nike Mercurial Vapor fodboldstøvler samt en Sportivi ligaball fodbold i FIFA Pro kvalitet - flere sponsorpræmier er
undervejs!