Kontingent kvinde senior

Her kan du melde dig ind i KB og betale dit kontingent.  Kontingent opkræves ½ årligt, frist for rettidig betaling er den 15. februar for 1. halvår og den 15. august for 2. halvår. Udover den almindelige kontingentopkrævning, så bliver de enkelte årgange opkrævet for brug af kunstbanen i vinterhalvåret.

Efter 15.02/15.08. pålægges et gebyr på 100 kroner på grund af for sent indbetaling. Efter disse 2 datoer skal man have betalt kontingent senest onsdag for at kan spille turneringskamp fra om fredagen.

En spiller har lov til at prøvetræne i 3 uger inde der betales kontingent.

Du skal trykke på den gruppe, du tilhører, og følge vejledningen. Hvis du er medlem er det vigtigt, at du indtaster dig som Allerede medlem. Ellers vil det give ekstra arbejde for en frivillig i KB.