Menu

Kontingent

Vi indførte fra 2019 automatisk kontingentbetaling. 

Betaling/kontingent

 Når du indmelder dig i klubben på vores hjemmeside og betaler, tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort, Mastercard m. flere.

Vi gør opmærksom på, at betaling af kontingent er en forudsætning for at deltage i træningsaktiviteterne og spille trænings- og turneringskampe. Såfremt man ikke har indbetalt kontingent, er man ikke registreret som medlem hos DBU og dermed kan man ikke spille.                  

En spiller har lov til at prøvetræne i 3 uger, inden der betales kontingent. 

Kontingent opkræves halvårligt pr. 23. januar og 23. juli. Prisen, der er oplyst, gælder således for enten forårs- eller efterårssæsonen. Veteraner undtaget.
Udmeldelse af klubben skal ske inden disse datoer. 

Hvad, hvis jeg melder mig ud eller får nyt betalingskort?

Hvis du melder dig ud, inden der opkræves kontingent, trækkes der naturligvis ikke nogen penge fra dit kort. Udmeldelse sker på skrift til: kontingent@kolding-boldklub.dk

Hvis du får nyt betalingskort, modtager du en mail fra os med et betalingslink. Her kan du så betale, og dit nye kort tilmeldes automatisk abonnementsordningen.

Er det sikkert?

Ja, dine kortoplysninger modtager hverken Kolding Boldklub eller DBU. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Kan jeg undgå abonnementsbetaling?

Nej, bestyrelsen har besluttet, at alle medlemmer betaler via abonnementsordning. Det valg af truffet for at minimere den tid, man ellers skal bruge på at rykke folk for betalinger. Husk på, at bestyrelsen er frivillige folk, der arbejder for din klub i deres fritid. Og den tid kan bruges på meget andet sjovere og mere udviklende for klubben end at rykke for betalinger.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os på: kontingent@kolding-boldklub.dk  hvis du har spørgsmål.

Ole Larsen

Mail: kontingent@kolding-boldklub.dk

Kontingentansvarlig

Telf: 20223114