Menu

De blå tabte to point

image KB's Jonas Rode i kamp mod Ringkjøbing-forsvaret. Foto: Carsten B. Grubach
Af Carsten B. Grubach
11. oktober 2020 kl. 15:21
1-1 mod Ringkjøbing i tæt kamp, hvor KB sluttede bedst.

1-1 i hjemmekampen mod Ringkjøbing var ikke noget uretfærdigt resultat, men som tilhænger af Kolding Boldklubs DS-hold sad man alligevel tilbage med en lidt mat fornemmelse, da dommeren fløjtede kampen af. KB var nemlig bedst til sidst, men savnede igen den ultimative skarphed.

En skarphed, som desværre kun blev vist fem minutter efter pausen, da Sophus Raarup tog en solotur fra banens midte og knaldede bolden op i venstre målhjørne til udligning 1-1. Ringkjøbing var bedst i den første halve time og førte 1-0 på et mål af Mikkel Kjeldstrup efter 24 minutters spil. Hans tørre hug fra kanten af feltet nåede den ellers velspillende KB-keeper Jens Larsen ikke ud til.

Hovedstød fra Nikolaj Haysen og Ludvig Møller samt en stor chance til Jonas Rode, der skød langt over, var KB’s bedste muligheder før pausen. Der blev generelt tabt for mange bolde, som førte til hurtige kontraangreb til udeholdet, der til KB’s held var meget uskarpt i afslutningerne og gang på gang løb ind i offside-fælder.

KB var tættest på 2-1 i slutfasen, da Sophus Raarup var millimeter fra at få foden på et indlæg fra Sabahoon Sabao Quame, der havde afløst den skadede Frederik Johansen efter 20 minutters spil. Og indskiftede Alvin Husinovic, der kom på banen 20 minutter før tid i stedet for Jonas Rode, var i overtiden ved at overliste Ringkjøbing-forsvaret med et frispark på trekantsammenføjningen.

Og så følte man som blå snarere, at man havde tabt to points og ikke vundet et. KB skal nu oppe sig i de kommende kampe ude mod B 1913 og hjemme mod Viby for at komme væk fra bunden i en række, hvor alle næsten slår alle.