Menu

Kim Larsens rolige dag

image KB's Nickolaj Haysen i et af de blås alt for få forsøg mod Tarup-Paarups mål. Foto. Carsten B. Grubach
Af Carsten B. Grubach
03. oktober 2020 kl. 15:41
KB tabte i DS trods spillemæssigt overtag.

Kan man spillemæssigt dominere en kamp og så alligevel tabe 0-3? Det kan man. Det gjorde Kolding Boldklubs DS-hold i udekampen mod Tarup-Paarup.

Fynboerne udnyttede deres chancer, mens de blåblusede KB’ere spillede og spillede uden at få noget som helst ud af det ud over den frustration, kampens udfald efterlod dem med.

Tarup-Paarups målmand med det musikalske navn Kim Larsen havde en rolig dag, når man ser bort fra en halvklaring af Nicolai Duponts skudforsøg efter syv minutter.

Larsens medspillere var til gengæld mere effektive i den anden ende. Rami Ayman headede et indlæg i nettet efter 25 minutters spil. To minutter senere tog KB-forsvaret sig en gevaldig eftermiddagslur, så en helt fri Peter Plougmand blot skulle skubbe bolden over stregen til 2-0.

Tarup-Paarup var tæt på 3-0 på et hovedstød minuttet efter pausen, og så dominerede KB ellers spillemæssigt resten af kampen. Men ind ville bolden ikke. Oscar Schultz havde KB’s to største chancer i det 69.minut, da han blev tacklet tæt på målstregen, og i det 75. minut, da han headede langt over.

Hjemmeholdet havde travlt med at losse væk, men KB’erne fik aldrig for alvor truet Kim Larsens mål. Og så gik det endda så galt, at Tarup-Paarup kunne øge til 3-0 på et kontraangreb tre minutter før tid ved Patrick Rasmussen. En rigtig øv-dag for de blå, der måtte sande, at man nok kan spille godt, men det er altså målene, der tæller.

Hos KB blev Nicolai Dupont, Morten Jæger og Jonas Rode efter pausen skiftet ud med Oscar Schultz, Sebastian Bruhn og Kasper Døhr Thychosen, mens Dennis Johansen kørte hjem til Jylland med en advarsel på kontoen.