Menu

To dyre kiks af de blå

image Thoma Heiker fik trods store anstrengelser ikke ram på dette indlæg i starten af kampen. Foto: Carsten B. Grubach
Af Carsten B. Grubach
11. september 2020 kl. 20:53
KB tabte 1-3 til et velspillende Hedensted-hold

Kolding Boldklubs DS-hold havde mest spil i de første 20 minutter i hjemmekampen mod Hedensted og var tættest på at score efter blot seks minutters spil, da Sophus Raarups tå desværre var lidt for lille. Seks minutter senere strakte Thomas Heiker sig forgæves efter et farligt indlæg fra højre.

To fejl af de blå blev mellem det 34. og 40.minut afgørende for kampens udfald og udeholdets sejr på 3-1. En tværaflevering fra Nikolaj Haysen blev lynhurtigt opsnappet, og så scorede den tidligere KIF-og Vejle-spiller Jonas Andersen med et fladt skud. Seks minutter senere var han på pletten igen og fintede sig til en ny scoring mellem et alt for passivt KB-forsvar.

Det fodrappe udehold havde da vist sig spillemæssigt bedre og mere boldsikkert end det godt fightende hjemmehold, der forsøgte sig med både hurtigt genpres og lange bolde op til Sophus Raarup, der var frontløber i Nicolai Duponts sygdomsbetingede fravær. Han havde med et hovedstød KB’s bedste mulighed efter pausen, men det var den indskiftede tidligere Hedensted-spiller Sebastian Bruhn, der med et kraftfuldt hovedstød bragte KB tilbage i kampen ti minutter før tid. Fire minutter tidligere var KB’s Alvin Husinovic blevet vist ud efter sit andet gule kort.

KB fik ikke noget ordentligt slutpres lagt ind. I stedet slog Hedensted kontra to minutter før tid ved Ronn Nordnæs til en ikke helt ufortjent udesejr mod et KB-hold, der ikke var farligt nok i front. Omvendt udnyttede Hedensted sine chancer koldt og kynisk og ligner et hold, der vil spille med i toppen.