Støttemedlem

Som støttemedlem til Kolding Boldklub betaler du 600,-/år - for par 900,-/år i støtte til klubben. Midlerne anvendes blandt andet til træneruddannelser, beklædning, bolde og øvrige materialer samt at skabe fornuftige og trygge rammer som spillere og trænere kan fungere under, dette uagtet køn og alder.

Som støttemedlem bliver du en del af fællesskabet og modtager for din støtte et medlemsbevis, som betyder, at du kan se KB’s DS-hold hjemmekampe gratis, du kan to gange om året deltage gratis i et fællesarrangement med frokost i Cafe Mosen i forbindelse med DS-hjemmekamp, og du modtager ligeledes løbende informationer fra klubbens formand omkring aktiviteter i KB i forbindelse med DS-hjemmekamp pr. mail

Betaling/kontingent

Første gang du skal betale kontingent, modtager du en mail med et betalingslink. Når du betaler, tilmeldes dit betalingskort samtidig til en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort, Mastercard m. flere.

Henvendelse skal ske til kontingent@kolding-boldklub.dk eller på telf. 60173783.

Er det sikkert?

Ja, hverken Kolding Boldklub eller DBU modtager dine kortoplysninger. De behandles fortroligt og sikkert af QuickPay og Nets, der står bag betalingsløsningerne.

Din støtte er vigtig for klubbens fortsatte udvikling.