Årgang 2004

KB og Dalby er gået sammen i et holdsamarbejde omkring årgang 2004. Det vil sige, at drengene stadig er tilknyttet tidligere klubber, men at årgangen i disse klubber formelt er slået sammen. Det være sig trænings- og kampmæssigt.
Alt dette gør, at vi får mulighed for at tilbyde hver enkel dreng et passende niveau. Derved får de tryghed og samtidig mulighed for at udvikle sig, hvis ønsket. Og ønsker drengene det, har de også mulighed for at blive udfordret og komme til at spille mod nogle af årgangens allerbedste. Dertil vil der “selvfølgelig” følge tilsvarende krav om god indstilling, deltagelse og engagement til både træning og kamp. Opdelingen går helt i tråd med DBU`s retningslinier om 25-50-25, og vil gøre det muligt at “lege” fodbolden ind og sikre det bedste træningsmiljø for den enkelte og holdet.
Samarbejdet og opdelingen er ikke lavet for at vinde fodboldkampe her og nu, men i håbet om på sigt at kunne udvikle drengene til bedre fodboldsspillere, og flest mulig af drengene stadig har lyst til at spille fodbold, når de er 15 år.
Samarbejdet gør muligt og betyder:
  • Alle kampe vil være som KB-Dalby
  • Drengene er inddelt i 3 hold med hver deres trænere
  • Vi deltager i JBU`s forårsturnering med 2 x 8-mands A-hold, 1 x 8-mands B-hold samt 1 x 8-mands C-hold
  • Alle drengene skal respektere hinanden, uanset fodboldmæssigt kunnen. Alle skal turde lave fejl
  • Under kampe og til træning er det trænerne der råber til og af holdet, enkelte drenge eller dommeren, hvis det skønnes nødvendigt. Vi vil hverken til træning eller kampe høre negative kommentarer eller skæld ud, hverken til eget barn, medspillere, modspillere, trænere eller dommere. DBU har opstillet 10 forældrebud, som vi vil bede Jer følge. I er altid velkomne til at heppe på og trøste drengene.