Årgang 2009

Velkommen i Kolding Boldklubs U9 univers

Vi er 40 fodboldsspillere i afdelingen med forskellige niveauer. Spillerne har alligevel rigtig mange ting til fælles:

•  Glæden til fodboldspillet
  •  Fokus på det gode kammeratskab
  •  Fokus på holdninger og handlinger
  •  Lysten til at træne og lære nyt gennem leg
  •  Lysten til at blive bedre
  •  Humor, leg og mange flere ting.

Vi lægger vægt på at det skal være sjovt at spille fodbold - derfor tilstræber vi, at det meste af træningen foregår i form af, bold ved fod. Det SKAL være sjovt at spille U9 fodbold i Kolding Boldklub.

Forældre inddragelse

Ungdomstræningen i KB er forældrebasseret. Der stilles derfor særlige krav til forældrene om at deltage aktivt i form af forældreråd, arrangementer, dommer hjælp, kørsel mm.

Forældre er altid velkomne til at overvære både kampe og i særdeleshed også træningspassene. Spillere såvel som trænere sætter stor pris på forældrenes tilstedeværelse. (Se ”De 10 forældrebud” nederst)

Synes du det lyder som noget for dig/din søn, så er han velkommen til at kigge forbi og prøve at træne med et par gange – bare mød op (Se træningstider under ”Træningstider”) eller kontakt en af os trænere:

Rikke Sofie 28 73 48 74 eller

Gert 28 86 00 20

Vi benytter ”holdsport.dk” til at publicere alt hvad der sker omkring årgangen. Log-in fås ved indmeldelse.

Nedenfor har vi skitseret de ”regler” der er lavet for forældrene, og som vi forventer at ALLE efterlever for at vi dels får en super sammentømret forældregruppen, men mest vigtigt får nogle fodboldspillere som synes det er mega fedt hver gang de skal til træning eller kamp

”De 10 Forældrebud”:

1.      Mød op til træning og kamp

• Dit barn sætter pris på det (VIGTIGT)

2.       Forhold dig i ro på sidelinjen

• Lad børnene spille (MEGET VIGTIGT)

3.       Ophold dig kun langs den ene sidelinje

• Og i god afstand til trænere og spillere

4.       Respekter trænerens beslutninger

• Vær positiv og støttende (MEGET VIGTIGT)

5.       Respekter dommerens beslutninger

• Se dommeren som en vejleder

6.       Skab god stemning ved kampene

• Byd evt. udeholdets forældre på kaffe eller andet (Måske knap så relevant i U8)

7.       Spørg om kampen var spændende og sjov

• Ikke om resultatet (VIGTIGT)

8.       Sørg for rigtigt og fornuftigt udstyr

• Overdriv det ikke

9.       Bak op om holdets og klubbens arbejde

• Din indsats bliver værdsat, ikke mindst af dit barn (VIGTIGT)

10. Husk på, at det er dit barn som spiller fodbold

• Ikke dig (MEGET VIGTIGT – og måske det vigtigste af alle ”bud”… Hjælp holdet med tilråb som: ”Kom så KB” og ikke noget med: ”Spil Peter” eller lignende da det skaber forvirring for børnene…)

HUSK: resultatet er bare ikke vigtigst !!!!!!!!!!!

Glæden og kammeratskabet er….

SAMMEN ER VI BEDST!