2 ud af 3 er ikke så ringe endda!

Danny Gude
04. juni 2017 kl. 19:43
Dette blev en realitet efter ugens pokalkampe hvor Kolding Boldklub var repræsenteret i U13 & U14 & U15

Dette blev en realitet efter ugens pokalkampe hvor Kolding boldklub var repræsenteret i U13 & U14 & U15

Tirsdag aften spillede U15 deres kamp imod IF Lyseng men måtte gå fra banen en en flot sølvmedalje om halsen. Det var en spændende kamp men desværre blev det ikke til en sejr i denne omgang.

Anderledes gik det for de sidste 2 hold fra Kolding boldklub, som løb med guldmedaljerne og den store pokal. U13 spillede en kanon kamp mod IF Lyseng og vandt denne sikkert med 3-0.
U14 holdet skulle møde AaB som har et skræmmende godt mandskab som gav KB kamp til stregen og her kunne de lokale piger fra Kolding trække sig ud af kampen, som blev vundet med 2-0.

Stort tillykke til alle hold.