8 piger udtaget til talentsamling.

image (fra venstre): Kamille Westergaard, Frida Hansen, Line Bihl, Naja Skovsen, Malou Frisk, Maja Poulsen, Caroline Schulz og Frieda Jensen.
Line B. Skovsen
09. oktober 2017 kl. 09:55
De 8 piger fra KB's U14, er udtaget til de kommende talentsamlinger med landets bedste i årgangen.

Sidst i september afholdte DBU U14 Jylland Syd den sidste udtagelsessamling for årgang 2004 i Vinding - under kyndig træning af Jesper Bendixen m.fl.

I sidste uge fik de 8 piger fra Kolding Boldklub besked på, at de ud af 170 klubber og ca. 500 mulige kandidater – var udtaget sammen med ca. 150 andre spillere til at deltage i den kommende sæsons U14 talentsamlinger.

For pigernes vedkommende betyder det, at de skal deltage i træningssamlinger af forskellig varighed.  Fra to timer på en hverdagsaften, som heldagstræninger med to træningspas på samme dag – til en weekendsamling i Stadome i Ikast.

Stort tillykke til: Kamille Westergaard, Frida Hansen, Line Bihl, Naja Skovsen, Malou Frisk, Maja Poulsen, Caroline Schulz og Frieda Jensen.