Skolefodbold kun for Piger 18. marts 2018

21. januar 2018 kl. 10:03
Tilmeldingfrist: 7. februar 2018

Til klassens piger!

Så kommer det endelig igen!!!

SKOLESTÆVNET I INDEFODBOLD KUN FOR PIGER!

Stævnet arrangeres i et samarbejde mellem Pigefodboldklubberne i hele Kolding Kommune og afvikles som et stort stævne i Arena Syd og Bramdrupdam Hallerne.

SØNDAG DEN 18. MARTS 2018

Turneringen afvikles klassevis! – Modsat andre skoleturneringer i Kolding. Det giver flere lige kampe og tilgodeser også de ikke så erfarne piger.
Det sociale vægtes højt i denne turnering.

I 0. og 1. klasse er der 3 spillere på banen, der spille på en 1⁄2 bane med Jyske 3 bold mål. Et hold består af 3-5 spillere. Der spilles uden målmand. Der må bruges et frit antal udskiftningsspillere. Der opfordres til ikke at lave større hold end 5 spillere.

Fra 2. klasse til 6. klasse er der 4 spillere på banen, også her spilles uden målmand. Der må bruges et frit antal udskiftningsspillere, Der opfordres til ikke at lave større hold end 7 spillere.

Fra 0. til 2. klassetrin spilles der ikke frem til en finale, men der afsluttes med en erindringsgave til alle.
Fra 3. til 6. klassetrin er der præmier til de 2 bedst placerede hold.

Men ingen går tomhændet hjem!!!!!

Alle deltagere modtager et diplom og et stykke frugt i forbindelse med stævnet.

Sådan kommer I med: Ved at samle et hold blandt klassens piger. Er I rigtig mange, der vil være med, kan I måske lave 2 hold.

Tilmelding på www.fodbold-kunforpiger.dk

Bemærk
Der har tidligere været muligt at få dispensation for brug af spillere som ikke går i klassen. Dette er ikke længere muligt da vi har reduceret spillerantallet på banen i stedet.

Tilmeldingsfrist: 7. Februar 2018

Husk! – det er gratis at deltage

Hvordan får i Programmet, og hvor og hvornår skal I spille?

Skolefodbold KUN for piger har sin egen hjemmeside, og I kan selv hente spilleplanen på siden. Spilleplanen bliver også sendt som en e-mail til den person, der tilmelder holdet.
Kig allerede nu ind på siden og spilleplanen vil være tilgængelig fra 01.03.18 – bemærk at rettelser i sidste øjeblik, også kommer der.

Se: www.fodbold-kunforpiger.dk Yderligere oplysninger kan fås hos følgende personer:

Gitte Hinrichsen Tlf. 21 43 56 78
E-mail : gittehin@stofanet.dk

Pigefodbold klubberne i Kolding Kommune

Alminde/Viuf GIF – Fynslund B - Bramdrupdam GIF - Vamdrup IF - Nr. Bjært/Strandhuse IF - Kolding Boldklub – Vonsild FK

Fodboldsamarbejdet i Kolding Kommune.

Skolestævnet KUN for piger har været en stor succes de sidste 10 år.

Der deltog 74 klasser i 2017, og næsten 600 piger havde en herlig dag, hvor der sammenlagt blev spillet fodbold i rigtig mange timer.

Indbydelsen på hjemmeside: KLIK HER!