Menu

Serie 2 Kvinder Kedde

Vi vægter: glæden til fodboldspillet - kammeratskabet - lysten til at træne og lære nyt - lysten til at blive bedre - Fællesskab og konkurrencetræning - Fælles oplevelser til turneringer (Indlands & Udlands) 

Vi benytter kampklar til at publicere alt hvad der sker omkring holdene på årgang. Log-in fås ved indmeldelse. 

For at kampe/turneringer kan blive afviklet mest hensigtsmæssigt som muligt, er det vigtigt at man som forældre/spiller er aktiv på kampklar. Det vil sige, at man tager stilling til kampe/turneringer indenfor den fastsatte tidsramme (Til/framelding) ellers giver det meget unødigt arbejde for årgangens holdledere og i værste fald aflysning af kampe. 

Så husk at melde til/fra i god tid til træning/kampe & turneringer.

Forældre inddragelse

Træningen i KB er forældrebasseret. Der stilles derfor særlige krav til forældrene om at deltage aktivt i form af forældreråd, arrangementer, dommer hjælp, kørsel, aktiv på kampklar.

                                                   
I afdelingen er vi så heldige at de nuværende forældre bidrager til stor hjælp, en god stemning og bakker op omkring holdene.

Forældre er altid velkomne til at overvære både kampe og i særdeleshed også træningspassene. Spillere såvel som trænere sætter stor pris på forældrenes tilstedeværelse.

Synes du det lyder som noget for dig/din datter, så er hun velkommen til at kigge forbi og prøve at træne med et par gange, så kontakt:

Cheftræner:  Kedde        ( Peder K. Jensen)

Telf: 29868505,  Mail: kedde14@gmail.com

Vi træner Onsdag kl. 1845-2015 på Bane 7 A

Luk