2-1 sejr i Tønder

image
08. oktober 2022 kl. 17:49

Lørdag middag spillede JS-holdet i Tønder mod FC Sydvest.

Efter en forrygende start på kampen fra KB scorede Alen Merusic allerede efter to minutter til 1-0. Og inden hjemmeholdet opdagede, at bundholdet var klar fra start, øgede Rune Nautrup til 2-0 tæt under mål, så for første gang i sæsonen førte vi med 2 mål efter mindre end ti minutter.

Hjemmeholdet kom bedre med i løbet af 1. halvleg og reducerede til 2-1 på et flot langskud, men heldigvis klarede vi skærene inden pausen, hvor vi kunne forlade banen med en føring.

Det meste af 2. halvleg var vi presset i bund. Specielt på dødbolde var Sydvest konstant farlige, men det lykkedes os at ride stormen af og i slutfasen var Victor Møller, Rune Nautrup samt Mark Sørensen tæt på at udbygge føringen, men ind ville bolden ikke.

Kampen endte med en flot 2-1 sejr, som var sæsonens første. Ros til hele holdet for at krige sejren hjem og ikke mindst Nicolaj Laursen i målet fortjener lidt ekstra ros for flere vigtige redninger.

Næste kamp er på lørdag kl. 13, hvor Egen kommer forbi Mosevej.

Klubbens serie 2-hold spillede også i dag, hvor de vandt med hele 6-1 mod Løgum IF.

Resultatet betyder, at holdet nu ligger på 2. pladsen og selv kan afgøre  om de skal spille play off om oprykning, som 2. pladsen giver mulighed for.

Målscorere var Carsten Mørk, Oliver Bekke, Mikkel Ravn, Emil Hansen samt Sune Refslund med 2.

Holdet spiller igen på lørdag kl. 12 hjemme mod Gråsten i en topkamp.