Blå triumf i blæsten

image Martin Hedeager gjorde comeback hos KB og gjorde det godt, selv om han ikke kom på scoringslisten.
14. august 2021 kl. 15:22
2-0 sejr til KB i premierekampen mod Tjørring.

Blæsten stod frisk på Mosevej Sportsplads, da Kolding Boldklub fik en fortjent premieresejr i Jyllandsseriekampen mod Tjørring IF. Man skulle dog helt hen til det tredje minut i overtiden, før en energisk Martin Riis udnyttede, at en Tjørring-forsvarer nærmest faldt over bolden og nemt nettede til 2-0.

Inden da var kampen mest foregået på blæstens præmisser. KB var klart bedst før pausen, hvor Sophus Raarups mål på en stikning fra Anders Bruggert efter 16 minutters spil burde være fuldt op af flere scoringer.  KB var aggressiv i nærkampene i medvinden, og det kunne nemt være blevet både 2-0 og 3-0, hvis Marcus Holm og Lucas Nielsen havde udnyttet deres chancer.

Efter pausen gjorde KB det svært for sig selv i modvinden med to advarsler, som kostede ti minutters bænkevarme til målmand Jens Larsen og Jonas Thomsen, men Tjørring kom aldrig nærmere end et forsøg på overliggeren på en dødbold.  Marcus Holm stod flot i mål, mens Jens Larsen var ude, og KB-angrebet med Martin Hedeager, Martin Riis og Sophus Raarup lurede hele tiden på kontrastød. Anden halvleg blev generelt en rodet affære, og det spillemæssige gled i baggrunden.

Til gengæld fightede KB’erne flot og blev belønnet med den sene scoring og en vigtig 2-0 sejr. Defensiven med anfører Thomas Heiker og Dennis Johansen som de store profiler gjorde det godt og havde styr på Kenneth Lund, der scorede hattrick, da de to hold mødes i DS-nedrykningsspillet i foråret.

KB spiller allerede næste turneringskamp onsdag klokken 19, når Odder kommer på besøg på Mosevej.