Menu

Byens klub er nu også DBU Børneklub

image
11. december 2022 kl. 22:55
Kolding Boldklub er som den første klub i Kolding Kommune blevet udnævnt til DBU Børneklub. 
Et prædikat, som klubber, der arbejder målrettet med udvikling af deres børnefodboldmiljø i samarbejde med DBU, kan få på sig, når de opfylder fire forudsætninger: 
Prioritere børnefodbolden såvel organisatorisk som økonomisk.
Tilslutning til og efterlevelse af DBU´s børnesyn.
Tilknytning af en kontraktligt forpligtet børneudviklingstræner.
Nedskrivning og vedtagelse af en børnepolitik i klubben.
- Med status som DBU Børneklub viser vi i Kolding Boldklub, at vi satser stort på børnefodbolden. I al beskedenhed har vi med klubbens egen blå tråd i årevis arbejdet i samme spor, som DBU nu gør, siger klubbens formand, Carsten B. Grubach. 
- Vi har et godt børnemiljø i byens klub, som vi med stolthed kalder os, og det kan med den nye status blive endnu bedre.
DBU Børneklub er en vigtig del af DBU’s nye børnefodboldstrategi fra 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. 
KB fejrer, at klubben er blevet DBU Børneklub og holder samtidig juleafslutning for klubbens medlemmer fredag 16. december fra 16 til 18 i Café Mosen. 
Fra 16.30 til 17.00 vil U12-drengene, deres trænere Filip og Anne Mette Bertelsen og KB’s børneudviklingsansvarlige Anders Flaskager vise, hvordan man træner fodbold til glæde for alle. 
DBU vil være til stede for at overrække beviset på, at KB er blevet DBU Børneklub. 
Luk