Menu

Fornyet KB-trup med masser af nye spillere

image Martin Hedeager (med bolden) er en af mange nye spillere i Kolding Boldklub. Foto: Carsten B. Grubach
26. juli 2021 kl. 21:18

Der var tordenvejr i luften, og boldglæde på græsset, da Kolding Boldklubs førstehold mødte op til sæsonens træning på Mosevej Sportsplads.

Cheftræner Torben Mølby og hans nye assistenttræner Kenneth Esters Petersen kunne glæde sig over tilgang fra en lang række spillere – blandt andre Martin Hedeager og Martin Riis, der er kommet fra Sydvest, Christian Wogensen, der er vendt tilbage fra OKS, fire tidligere U19-spillere fra Kolding IF og et par spillere fra Bredballe og Oure, som vil forsøge at spille sig på førsteholdet, der er rykket ned i Jyllandsserien. Truppen er også tilført fire unge spillere fra klubbens andethold. 

KB har blandt andre mistet Nikolaj Haysen og Silas Hausmann, der skal læse i Aarhus, Oliver Buhl og Morten Jæger, der er skiftet til Kolding IF, og Villads Møller, der skal spille for Sydvest, men den erfarne Torben Mølby er optimistisk, når han ser på dem nye trups sammensætning.

 – Der er rigeligt at arbejde med. Målet er i første omgang, at vi får den rigtige træningskultur. Får vi styr på den, og de unge bliver dygtige, kommer vi til at spille med i toppen, siger Torben Mølby. – Men vi er kommet i en hård pulje med andre nedrykkere fra Danmarksserien.

KB vil hovedsageligt spille sine hjemmekampe lørdage klokken 13.00.  Turneringen indledes lørdag 14. august med en hjemmekamp mod Tjørring. Inden da spiller KB to træningskampe – mod Aabenraa tirsdag 2. august klokken 19 på Mosevej og ude mod Esbjerg fB fredag 6. august. Begge træningsmodstandere er fra Jyllandsserien 2.     

 

 

 

Luk