Grusom skæbne for de blå

image KB-anfører Rune Nautrup i nærkamp med et par Sædding-spillere.
10. september 2022 kl. 16:09
KB tabte til Sædding efter en god halvleg

Fem minutter før pausen ramte Kolding Boldklubs Victor Møller indersiden af stolpen. Desværre for KB var det stolpe ud. Og det blev det ved med at være i hjemmekampen mod Sædding, som KB’erne ellers havde godt styr på før pausen.

Lige indtil det sidste minut. Da udnyttede Sæddings Jakob Riber et fladt indlæg til en ganske og aldeles ufortjent føring til udeholdet. Inden da havde de hvidblusede gæster kun haft et blødt hovedstød inden for KB’s målramme. KB havde inden scoringen fået underkendt et mål af Martin Hedeager for offside, og Rune Nautrup var med en lang tå lige efter tæt på en scoring for de blå.

Og så havde Victor Møller også lige en dobbeltchance, der blev blokeret i to forsøg.

Lige efter pausen var Rune Nautrup, anfører i Dennis Johansens fravær, tæt på, da han nåede en lang fremlægning, men bolden røg desværre for de blå lige ved siden af mål.

Seks minutter senere kom KB bagud 0-2, da Dennis Korkmaz udnytte en stor blottelse i KB’s højre forsvarsside, og den grusomme skæbne blev beseglet et par minutter efter af Rasmus Copsø, da KB-forsvaret igen var splittet i atomer.

Så var den kamp afgjort, 3-0 til Sædding, og KB er efter syv kampe stadig uden en sejr. Begge hold havde et par målchancer, hos KB var det arbejdsomme Victor Møller og den indskiftede Mikkel Hansen, der havde chancer for at pynte på et resultat, der var ganske misvisende efter spil og chancer.

Victor Møller blev af publikum kåret som dagens KB-spiller og modtog en check på 500 kroner fra 3logistics ved Paw Kristensen. KB spiller igen hjemme mod Fredericia fF på lørdag.