Hård skæbne for de blå

image KB-anfører Dennis Johansen spillede en god kamp og blev af publikum kåret som bedste KB-spiller.
01. oktober 2022 kl. 15:40
To perlemål var ikke nok til sejr over KIF.

Vi er inde i overtiden i lokalopgøret mellem Kolding Boldklub og Kolding IF i Jyllandsserien 1. Stillingen er 2-2 efter en lige kamp, hvor KIF dog havde været farligst.

En lang bold op til KB’s Victor Møller reddes i sidste øjeblik af KIF-målmand Mikkel Husted, som sparker op ad langs sidelinjen. Og så opstår der pludselig en målchance til KIF. Indlægget rettes uheldigt af KB’s Sabahoon Quame og går i mål.

3-2 og heldig sejr til topholdet over bundholdet, der i 90 minutter ellers havde vist, at der ikke var den store forskel i kvalitet.

En hård skæbne for KB. De blå var ellers kommet tilbage med to perlemål efter KIF-scoringer. KIF kom foran efter en halv times spil, da Victor Dahl Olsens bløde skud uheldigt røg under KB-målmand Nicolai Laursen. KB udnyttede en 10 minutters udvisning til KIF’s Morten Jæger fire minutter før pausen, da Alen Merusic flot sparkede bolden op i krydset.

Martin Hedeager havde en stor chance for at bringe KB foran 11 minutter efter pausen, men hans flade skud blev pareret af KIF-målmanden. KIF kom på 2-1 på en hurtig omstilling ved Grace Ad Dieu Lebene Maidelle, der overløb hele KB-forsvaret.

Rune Nautrup var tæt på udligning, men blev blokeret i sidste øjeblik, og så tog Christian Lykke Rasmussen otte minutter før tid sagen i egen fod, da han kan knaldede kuglen i nettet uden chance for KIF-målmanden. 2-2, og så var KB med i kampen igen.

Lige indtil det uheldige selvmål i overtiden, hvor bundholdet mistede det point, det havde fortjent.

Anfører Dennis Johansen blev kåret som kampens KB-spiller og fik efter kampen af KB-næstformand Tommy Meyer overrakt en check på 500 kroner sponseret af 3p logistics.