KB forærede tre mål væk

image Trængsel foran Fredericia-målet, hvor anfører Rune Nautrup når højst.
17. september 2022 kl. 16:09
De blå helt i bund efter 2-3 mod Fredericia fF.

Når modstanderen har indkasseret hele 12 mål i de to seneste kampe, må der være håb om at kunne score mod dem. Det gjorde Kolding Boldklub da også to gange i hjemmekampen i Jyllandsserie 1 mod Fredericia fF.

Desværre scorede Fredericia fF tre gange og vandt 3-2, så KB er nu isoleret i bunden med et point efter otte kampe. Og som i sidste uges 0-3 kamp mod Sædding, var der igen tale om et fuldstændig unødvendigt nederlag.

Mens det buldrede med et truende tordenvejr i horisonten, begik de blå efter pausen tre fæle forsvarsfejl. I en målløs og jævnbyrdig første halvleg havde KB’s Mark Sørensen ellers haft den største scoringschance, men hans skudforsøg blev blokeret på selve målstregen.

KB-forsvaret begyndte at dele milde gaver ud 11 minutter efter pausen. En Fredericia-spiller kunne udækket heade bolden i nettet bag Jens Larsen i KB-målet, og med omkring et kvarters spil tilbage kunne samme spiller udnytte, at KB-forsvaret passivt så til, så det var den nemmeste ting i verden at skubbe et indlæg i mål.

Den godt kæmpende Martin Hedeager fik to minutter senere reduceret til 1-2, da hans flade skud fra nært hold tog indersiden af stolpen og endte i mål. Men desværre dummede hjemmeholdet sig igen i de bageste rækker.

Fredericia fF blev reduceret til ti mand efter et gult kort og efterfølgende ti minutters udvisning, men det lykkedes alligevel udeholdet minuttet efter at øge til 3-1.

KB-forsvaret sendte foran eget felt en aflevering på tværs til en modspiller, som sagde tak for den uventede gave og scorede, mens en flok blåblusede så forbløffende passivt til.

Så var det op ad bakke for KB, der trods et gult kort og 10 minutters udvisning til Mikkel Hansen under truende regnskyer i overtiden fik pyntet på resultatet til 2-3 på et fladt skud af Alen Merusic.

Den velspillende og godt kæmpende målscorer Martin Hedeager blev af publikum fortjent kåret som kampens bedste KB-spiller og fik overrakt en check på 500 kroner sponseret af Paw Kristensen og 3plogistics.