Knebent nederlag til KB i Esbjerg

image
22. april 2022 kl. 22:38

Kolding Boldklubs JS-hold var fredag aften en tur i Esbjerg, hvor man skulle møde Esbjerg fB, som inden dagens kamp havde ni point for fire kampe, mens KB havde syv point for tre kampe.

Kampen startede med Esbjerg i teten med et par nærgående forsøg, men efter 20-25 min begyndte de - i dagens anledning røde - KB’ere - at komme bedre med og kom også frem til flere gode chancer. Det forblev dog uden scoringer, og dermed var det 0-0 ved pausen.

Til anden halvlegs start kom KB fint ud og kom frem til et par gode muligheder. Bedst, som man sad med fornemmelsen af, at en KB scoring var under opsejling, blev en opspilsfejl fatal, så det efterfølgende indlæg blev headet i mål af værternes Mads Wilhelmsen til 1-0.

Derefter fortsatte kampbilledet med KB i teten, hvor man fik trykket værterne godt i bund, og hvor der var optræk til flere gode muligheder, uden at det blev til scoringer. I kampens sidste minut blev et frispark lagt i feltet, og symptomatisk for dagens kamp sneg det efterfølgende hovedstød sig centimeter uden om Esbjerg-målet og dermed måtte KB for første gang i sæsonen forlade banen uden point.

Næste kamp er lørdag hjemme på Mosen, hvor KB tager imod Vatanspor klokken 13.00.