Milde KB-gaver i modvinden

image KB's Magnus Thomsen fører bolden frem. Med ryggen til ses Abdulahi, der er kommet til fra KIF.
11. februar 2023 kl. 13:39
Blåt 1-3 nederlag mod Bramming

Det begyndte så godt, da Kolding Boldklubs JS 2-hold spillede træningskamp hjemme mod Bramming fra samme række. Efter få minutters spil kunne nytilkomne Husseyin bringe KB foran på en tværaflevering fra Martin Hedeager.

Men så var det desværre også slut med effektiviteten. Det gulblusede udehold fik i modvinden i første halvleg hele tre gange medvind efter svigt i et gavmildt KB-forsvar.

1-1 efter en blottelse i KB’s venstre forsvarsside, 2-1 på et skud fra kanten af feltet, som målmand Jens Larsen nok burde være nået ud til, og 3-1, da målmanden var kommet lidt langt ud af målet, så en Bramming-spiller kunne score næsten fra midterlinjen.

Det var op ad bakke for de blå på kunstgræsset efter pausen, men trods meget spil og flere store chancer blev der ikke scoret.

Flere unge, spændende nye spillere blev afprøvet hos KB, der var uden en lang række stamspillere som Sabao, Markus Holm, Rune Nautrup, Jacob Andersen, Oliver Krøller og Mikkel Ravn, der enten var skadede eller på ferie.

Næste træningskamp spilles lørdag 25. februar klokken 13 på Mosevej mod Tønder SF