Nørresundby-KB 1-0

image
Mikkel Lysgaard
19. juni 2021 kl. 20:15

Lørdag havde DS-holdet taget turen nordpå, hvor Nørresundby ventede. Hjemmeholdet lå inden kampen med 27 point lige over nedrykningsstregen.
1. halvleg vil først og fremmest blive husket for to kampafgørende kendelser, som begge faldt ud til hjemmeholdets fordel. Først blev der lavet et frispark på en KB-spiller, efterfølgende opfangede Sophus Raarup situationen lynhurtigt og var på vej til at sende bolden i nettet, desværre glemte dommeren at give fordelen og fløjtede frisparket i stedet.
Midtvejs i halvlegen scorede Nørresundby til 1-0 efter et flot angreb. Desværre var dommeren ikke færdig med at give hjemmeholdet en hjælpende hånd, da Nikolaj Haysen i helt fri position blev nedlagt af en modstander i feltet, rødt kort og straffe havde været den logiske konsekvens som i vores to seneste kampe har givet rødt kort for lignende episoder, men dommeren vinkede afværgende, selv om linjedommeren efterfølgende mente, at den var klokkeklar, så hjalp det intet.
Efter pausen trak hjemmeholdet sig langt tilbage og kun Nikolaj Haysen og Thomas Korsgaard var tæt på efter et par gode angreb, selv efter et tungt pres i slutfasen endte kampen 1-0.
Indsatsen og viljen fejlede intet på dagen, men specielt i første halvleg manglede kvaliteten i vores offensiv efter flere bolderobringer højt på modstanderens banehalvdel, som løb ud i sandet.