Menu

To gange Martin bag KB-sejr

image Martin Riis i rød trøje ydede en kæmpeindsats.
09. april 2022 kl. 17:19

Lørdag eftermiddag havde KB’s JS-hold taget den korte tur til Fredericia, hvor rækkens mest målrige hold, Fredericia fF, ventede med en målscore på 8-8 efter de to første kampe.

KB startede kampen forrygende. Hurtigt scorede Martin Riis til 1-0 på flot oplæg fra Lasse Rode. Efterfølgende var der yderligere muligheder for scoringer men skarpheden manglede.

Som halvlegen skred frem, kom hjemmeholdet meget bedre med og havde bolden mest, men Fredericia fik reelt kun en chance inden pausen, og den klarede keeper Jeppe Christoffersen.

Efter pausen lagde hjemmeholdet et pres på KB. Bedst, som man forventede en scoring, fik KB en omstilling, hvor Martin Hedeager blev væltet af hjemmeholdets keeper. som lidt billigt slap med et gult kort, men det var starten på KB’s bedste periode i halvlegen. Martin Riis blev fældet i feltet, og den efterfølgende scoring fra pletten af Martin Hedeager til 2-0 lignede afgørelsen.

Trods et tungt pres i slutfasen lykkedes det at vinde en flot sejr på 2-0 efter en dag, hvor vejret viste sig som totalt uforudsigeligt med både hagl, vind og solskin og mindede en del om KB-spillet, som kun i perioder nåede de store højder.

Heldigvis har holdet andre kvaliteter som eksempelvis de to offensive spillere Martin Riis og Martin Hedeager, som begge scorede og også leverede en kæmpe arbejdsindsats i veteranen Rune Nautrups fravær på grund af trænerkursus.

KB spiller igen på onsdag kl. 19, hvor rækkens tophold fra Viby kommer forbi Mosevej.

Klubbens Serie 3 hold skulle have spillet søndag, men modstanderen har meldt afbud, så det bliver til en 3-0 sejr på skrivebordet. KB spiller allerede tirsdag kl. 19 hjemme mod Skodborg.