image
Mikkel Lysgaard
09. maj 2021 kl. 09:56

KBs Danmarksserie-hold spillede lørdag en på papiret svær udekamp i Odder.

Man kunne dog denne lørdag ikke se forskel på top og bund, dog må man rose hjemmeholdet for at være mere kyniske end udeholdet og det er måske der i bund og grund, forskellen er på holdene i rækken.

Der var ikke spillet mere end 1-2 minutter, før Odder gav KB en kæmpe gave af en friløber til Rode som desværre sparkede lige på keeperen. Det havde være en ønskestart og et godt boost for et hold, der kommer med 2 sejre i baggagen.

Desværre skulle der ikke gå mere end 2 minutter så var det i omvendt favør. Sløset opdækning og 1-0 til hjemmeholdet efter dårlig opdækning af flere omgange.

KB kæmpede sig flot tilbage i kampen og fik også udlignet efter en dødbold, hvor Thomsen af to omgange fik bolden i kassen. På det tidspunkt en fortjent udligning.

Men i stedet for at fortsætte med at presse på skete det, som er sket mange gange i sæsonen, at man lige puster ud. Det resulterede i endnu en Odder-scoring. Tvivl om hvem, der skulle dække hvem, Odder vandt en hovedstødsduel og headede den videre til en fri mand, som headede den over vores keeper.

Vi kender turen. Endnu et bjerg skal bestiges, hvilket er noget, vi er gode til.

4 minutter inde i anden halvleg vandt KB en duel, som efterfølgende sendte Dupont i dybden. Han lagde bolden iskoldt henover en keeper, der kom flyvende ud. I samme situation ramte keeperen ind i Dupont, så keeperen gik i jorden, og kampen blev afbrudt i 20 minutter. God bedring til ham.

Desværre for KB gav det Odder ekstra kræfter, og vi kom skidt ud til kampen igen. For nemt snørede en Odder-spiller vores back i feltet, spillede den på tværs til en helt fri angriber og så var KB bagud 3-2.

Derefter var der desværre ikke mere at hente i tanken på en flok spillere, som har spillet 3 kampe på 7 dage.

KB havde alle muligheder for at kunne få point med fra Odder - endda også 3 point. Det er de berømte marginaler som afgjorde tingene i denne kamp. Lidt mere klogskab og brug af kræfterne i de rigtige situationen så havde vi kunne rejse hjem med 3 point.

Odder var måske ikke bedst spillemæssigt i dagens kamp men de var klogest og så er det vel fortjent med de 3 point.

Vi kæmper videre og truppen vil gøre alt for de 3 point vi spiller om på torsdag igen.