Menu

De grå slog de blå i kedelig kamp

image Oliver Krøller (14) og Rune Nautrup (11) kæmpede godt, men havde det svært foran mål.
02. september 2023 kl. 15:09
Ungt KB-hold tabte uheldigt mod Bredballe

Det var tæt på uafgjort for det unge, uprøvede JS1-hold fra Kolding Boldklub i hjemmekampen mod Bredballe IF. Men seks minutter før tid fik en Bredballe-spiller møvet sig fri i en et-to kombination i feltet og scoret sejrsmålet for det gråblusede udehold.

Ufortjent. Det burde have været 0-0, for ingen af holdene viste farlighed foran målet. Symptomatisk for det kedelig kampforløb var det blot Bredballes andet forsøg inden for målrammen, der gav mål, mens KB’s største chance var et frispark i overtiden fra Enes Karabek, men her reddede Bredballe-målmanden.

KB måtte stille op uden skadede støttespillere som Dennis Johansen, Martin Hedeager og Mathias Jensen, og Sabao havde meldt afbud af private årsager, så rutinen var lagt på Enes Karabek og Rune Nautrups skuldre.

Det var tydeligt, at det unge KB-hold ikke er sammenspillet, selv om de blå i flere tilfælde var tæt på at overrumple de grå med hurtige omstillinger. Sebastian Jessen, der spillede en god kamp, forsøgte at få styr på midtbanen, men det var tydeligt at se, at han skal lære sine medspillere bedre at kende - og de ham.

KB havde bolden mest før pausen, men kom ikke til chancer - heller ikke, da Bredballe fik en ti minutters udvisning. Et mindre KB-pres efter pausen løb ud i det lækre nysåede grønne græs.

Rune Nautrup forsøgte sig med et fladt skud midt i målet, mens en Bredballe-spiller tordnede bolden over mål i fri position i KB’s højre forsvarsside.

De blå pressede forgæves i overtiden. Men de grå kunne rejse hjem med to flere point, end de havde fortjent, og dermed er rækken gjort endnu mere jævnbyrdig.

Unge Max Juhl, der styrede KB-forsvaret i en for ham uvant position, blev fortjent kåret som kampens bedste KB-spiller og fik overrakt en check på 500 kroner sponseret af Paw Kristensen og 3pLogistics.

KB’s næste kamp er pokalopgøret onsdag klokken 19 hjemme mod Hobros 1. divisionshold. Mød endelig op og støt de blå i håbet om en overraskelse.