Menu

En storsejr til KB’s unge tophold

image Sabao var stærk i begge ender af banen og blev fortjent kåret som kampens KB-spiller.
22. august 2023 kl. 21:42

Sol, sommervejr, scoringer og storsejr på Mosevej.

Kolding Boldklubs JS1-hold sendte tirsdag aften Sædding-Guldager hjem til Vestjylland med et nederlag på 5-0 og ligger nu ubesejret i toppen af rækken sammen med ASA Aarhus.

Det unge KB-hold, der igen er forstærket af Dennis Johansen og gav debut til Sebastian Jessen, der er kommet fra SønderjyskE, satte sig hurtigt på kampen.

Allerede i det andet minut ramte Jesper Fogh Sørensen stolpen. Otte minutter senere sendte Emil Collatz en aflevering ind foran mål, og her var veteranen Rune Nautrup på pletten med en lang tå. Det rimer på 1-0 til de blå.

En noget rodet første halvleg, hvor begge hold havde for mange boldtab, blev afsluttet med en flot scoring af Jesper Fogh Sørensen, der snød det vestjyske midterforsvar med et par frække træk og scorede sikkert til 2-0.

Eskild Bak og Marcus Holm kom på banen i stedet for Mikkel Ravn og Jesper Fogh Sørensen. Eskild Bak øgede til 3-0 efter en times spil på et hurtigt modangreb.

Han var også på pletten et kvarter før tid med en fuldtræffer fra nært hold, inden Enes Karabek fire minutter før tid sluttede målfesten ved at knalde bolden op under overliggeren.

Sædding havde ingen chancer. Dem lukkede et stærkt KB-forsvar anført af Mathias Jensen af for. Det blev dog Sabao, der af publikum fortjent blev kåret som kampens bedste KB-spiller. Han var stærk i både offensiv og defensiv og var igen en forbilledlig fighter.

Han fik efter kampen af kampfordeler Hans Iver Lindorff overrakt en check på 500 kroner sponseret af Paw Kristensen og 3pLogistics.