JS fik uafgjort på udebane

image
Mikkel Lysgaard
07. maj 2022 kl. 20:32

Lørdag eftermiddag var JS-truppen taget til Esbjerg-forstaden Sædding til endnu en vigtig kamp om point, hvis drømmene om en placering i toppen skulle indfries.
KB startede atter som lyn og torden og efter 2 minutter scorede Martin Riis til 1-0. Udeholdet fortsatte deres dominans og efter flot forarbejde af Marcus Holm kunne Rune Nautrup let øge føringen til 2-0 midt i halvlegen. Der var flere gode muligheder for at øge føringen yderligere, men desværre måtte vi nøjes med en 2-0 føring til pause.
Fra 2. halvlegs start var hjemmeholdet som forvandlede og fik hurtigt reduceret, da en KB'er rettede en bold af, som snød Jens Larsen i målet til 2-1.
Hjemmeholdet dominerede nu totalt kampen og havde flere muligheder for at udligne, men skarpheden manglede.
KB var desværre stoppet med at spille fodbold som de så dygtigt gjorde før pausen, og de fysisk overlegne Sædding-spillere fik presset KB på deres mange standardsituationer og vandt mange 2. bolde. Bedst som det lignede en sejr alligevel, udlignede Sædding dybt inde i overtiden til 2-2. En trods alt fortjent udligning, men selvfølgelig var det en bitter pille at sluge for spillere og trænere.
Så efter en kamp hvor begge hold dominerede en halvleg hver, måtte vi sande, at der blev truffet alt for mange forkerte beslutninger efter pausen, og den energi som normalt er vores varemærke var ikke eksisterende, og så vinder man ikke i JS.

Næste kamp er på torsdag kl. 19, hvor Aarhus 1900 kigger forbi Mosevej.

Torsdag aften spillede klubbens serie 3 topopgør mod Vinding og efter en livlig kamp endte det 3-3. Målscorere var Viktor Møller, Sabao Quarme samt Jakob Lorentzen.
De spiller en ny topkamp i morgen kl. 11 mod KIF på udebane, hvor vinderen snupper 1. pladsen