KB faldt med ære i Pokalturneringen

image Publikum valgte fortjent Emil Dall Collatz som kampens KB-spiller.
Mikkel Lysgaard
07. september 2023 kl. 07:33

På en fantastisk sensommeraften havde ca. 500 mennesker fundet vej til Mosen onsdag aften, hvor KBs Jyllandsseriehold tog imod Hobro IF fra NordicBetligaen i Oddset Pokalen 2023/24. KBs trup til kampen indeholdt i alt 11 spillere under 20 år, hvoraf de 7 startede på banen, mens de sidste 4 i første omgang tog plads på bænken.
Helt naturligt var Hobro fra kampens start mest på bolden, men KB stod godt imod og spillede pænt med. De største problemer havde KB-forsvaret, når Hobro ved hjælp af lange sideskift lykkedes med at komme til baglinjen, men heldigvis var træfsikkerheden ikke god hos de spillere, som modtog indlæggene. KBs største chance i 1. halvleg tilfaldt Jesper Fogh Sørensen, hvis afslutning fra kanten af feltet ramte en Hobro-spiller, hvorefter bolden fløj i en blød bue hen over Hobro-målmanden. Desværre nåede han tilbage og fik med hånden lige nøjagtig forhindret en KB-føring. Det så længe ud til, at det skulle lykkes for KB at gå til pause med stillingen 0-0, men 2 minutter før pausefløjtet kunne Hobros Mikkel Boye score med et fladt skud fra ca. 15 meter.
KB skiftede 3 spillere i pausen og med en bredere forsvarslinje blev kanterne lukket bedre ned. KB spillede fortsat godt med, og efter en times spil var udligningen meget tæt på, da Jesper Fogh Sørensen fik en stor chance, som desværre blev sendt lige forbi foden af stolpen. Et kvarter før tid lukkede Hobros Oliver Overgaard kampen, da han med et godt langskud scorede til 2-0. Ligesom ved 1-0 scoringen var målmand Frederik Bach chanceløs.
Kampen sluttede dermed 2-0 til Hobro, men KBs unge hold havde stor ære af kampen. Ikke uventet dominerede Hobro i nogle perioder af kampen, men KB-spillerne leverede en mere end godkendt indsats både spillemæssigt og organisatorisk.
Emil Dall Collatz blev af publikum fortjent valgt som kampens KB-spiller.
Nu kan KB koncentrere sig om turneringskampene i JS1, hvor næste opgave er en udekamp mod Herning Fremad på lørdag.