KB overvandt koldstart og sejrede i gyserkamp

image Martin Hedeager var igen en af de bedste hos de blå.
15. oktober 2022 kl. 16:07
Håb om at undgå nedrykning efter 2-1 sejr over Egen.

Vind i Sædding og i hjemmekampen mod Horsens, så er der håb om redning i rækken.

Så kort er beskeden til Kolding Boldklubs Jyllandsseriehold efter en tiltrængt 2-1 sejr i hjemmekampen mod Egen. Med til ligningen hører, at Egen så højst må få et point i sine to sidste kampe.

KB fik igen, igen en koldstart, da banens mindste spiller, den dygtige tekniker David Zongwe, bragte udeholdet i front efter tre minutters spil, da han blev spillet fri i feltet og scorede med et fladt skud.

De blå havde derefter mest spil, og de sidste minutter før pausen burde de have scoret et par gange. Anfører Dennis Johansen lagde for med et hug fra kanten af feltet, men det blev pareret af Egen-keeperen. Også Alen Merusevic og Martin Hedeager, der igen var en af de bedste KB’ere, havde forsøg, der med lidt større skarphed var blevet til scoringer.

KB startede som lyn og torden efter pausen, men det var først efter en ti minutters udvisning til David Zongwe, der lavede et groft frispark på KB-målmand Nicolai Laursen, at hjemmeholdet fik scoret.

Og der skulle endda et straffespark til for hands. Martin Hedeager scorede sikkert efter en lille times spil. Det blev 2-1 seks minutter senere, da Alen Merusevic nettede flot efter en hurtig omstilling, hvor Dennis Johansen førte bolden frem på fornuftig vis.

Minuttet efter måtte KB’s Rune Nautrup ud i ti minutter efter at have begået et groft frispark i Egens målfelt, men KB klarede sig trods flere farlige dødbolde fra udeholdets side igennem.

Efter fem minutters overtid, hvor en Egen-spiller fik advarsel for et frispark mod Nicolai Laursen, kunne KB’erne juble over den anden sejr i træk og et fornyet håb om at undgå nedrykning.

Sabahoon Quame - mest kendt som Sabao – blev efter endnu en god løbestærk indsats af publikum kåret som kampens bedste KB-spiller og fik efter kampen af sponsorchef Thomas Strit overrakt en check på 500 kroner sponseret af 3p logistics ved Paw Kristensen.