Menu

Prøv din teknik af mod Brizze ved Familiedag i Kolding Boldklub

image Billedtekst:  Børnene kan prøve at drible forbi YouTube-stjernen Brizze, der er blandt andet attraktionerne ved Kolding Boldklubs Familiedag på Mosevej i Kolding lørdag den 28. august. (Foto: Brizze) 
16. august 2021 kl. 15:09

Lørdag den 28. august lægger Kolding Boldklub græs til sin første Familiedag med indslag for børn og voksne. 

Programmet begynder klokken 10.00 med boldleg og småspil for børnene sammen med KB's jyllandsseriespillere. Fra klokken 11.00 kan børnene prøve at drible forbi eller lave en tunnel ved 1 mod 1 mod Brizze, der blandt andet på YouTube brillerer med sine store tekniske færdigheder med en fodbold. Brizze stammer i øvrigt fra Christiansfeld.  

KB giver goodiebags til de første 100 børn og unge, der alle bydes på en slushice. Desuden er der hoppeborg, popcorn og pølser på grillen, og Jesper Gade underholder de voksne med livemusik. 
 
- Familiedagen er for alle interesserede og gratis at deltage i. For børnene er der blandt andet sjove fodboldaktiviteter, og de voksne kan nyde livemusik og fodboldkampene, mens børnene er i gang. Alle er velkommen og skal blot dukke op på dagen, fortæller Koldings Boldklubs sponsor- og sportschef Thomas Mørch Binger.

Klokken 13.00 spiller KB's jyllandsseriehold mod Viby. Ungdomsspillere fra KB løber ind sammen med holdene. Klokken 15.00 spiller serie 2-holdet mod Aabenraa. Deltagerne på Familiedagen er meget velkommen til at overvære kampene og støtte KB-spillerne.  

Familiedagen i Kolding Boldklub er arrangeret i samarbejde med Fonden for Fynske Bank, der er hovedsponsor for dagen. 

- Nærvær er en af bankens store værdier, og da vi hørte om arrangementet, var vi ikke i tvivl om, at vi ville støtte det. Fonden for Fynske Bank ejer 45 procent af Fynske Bank, så mange af de penge, vi tjener her i Kolding-afdelingen, ønsker vi at give tilbage til det lokalområde, der har støttet os. Tiden i familien og ikke mindst med børnene er vigtig i en ofte travl hverdag, så et arrangement som dette understøtter virkelig dette, siger filialdirektør i Fynske Bank i Kolding, Morten Skov. 

SuperBrugsen-Coop Danmark i Vestre Ringgade, Rema 1000 på Vonsildvej og Dansk Outlet Vejle sponserer også Familiedagen på Mosevej, som forventes at blive en tilbagevendende begivenhed i Kolding Boldklub.  

Spritdispensere stilles frem på Familiedagen, og deltagerne opfordres til at holde passende afstand og følge de øvrige gode corona-vaner.  

Familiedagen i Kolding Boldklub er åben for alle og gratis at deltage i. Interesserede møder bare op på dagen.  
 
For yderligere oplysninger, kontakt gerne: 
Thomas Mørch Binger, Kolding, Boldklub, tlf. 22 12 90 13 - han er også kontakt på dagen. 

Luk