Årgang 2006 U 16

Afdelingen har 25-30 spillere

Forældre inddragelse

Ungdomstræningen i KB er forældrebaseret. Der stilles derfor særlige krav til forældrene om at deltage aktivt i form af forældreråd, arrangementer, dommer hjælp, kørsel mm.
I afdelingen er vi så heldige at de nuværende forældre bidrager til stor hjælp, en god stemning og bakker op omkring holdene.

Forældre er altid velkomne til at overvære både kampe og i særdeleshed også træningspassene. Spillere såvel som trænere sætter stor pris på forældrenes tilstedeværelse.

Synes du det lyder som noget for dig/din søn, så er han velkommen til at kigge forbi og prøve at træne med et par gange – bare mød op eller kontakt en af lederne på årgangen

Vi benytter Kampklar til at publicere alt hvad der sker omkring holdene på årgang. Log-in fås ved indmeldelse.

Ønsker du som spiller at komme til 2-3 ugers prøvetræning, er du meget velkommen til at kontakte cheftræneren for årgangen.

Træner:  Nicolai Dall Carlsen, telf: 41682355, mail: n.dall@live.dk

Træner:  Mads Jespersen, telf: 29228586

Holdleder: Frank Olesen, 26239080,  Mail: f.olesen@hotmail.com

Prøveperioden skal ses som et uforpligtende tilbud, hvor du som spiller kan få lov til at se klubben an, og vi som klub kan vurdere, om du er eller har potentialet til at blive A-spiller og derfor kan tilbydes en plads i trup 1.

Træningstider Årgang 2006:

Pr. 1 April.