Menu

KB fik ikke åbnet Horsens' defensiv

image
06. september 2020 kl. 09:02

1-1 blev slutresultatet mellem Horsens FS og Kolding Boldklub efter 96 minutters spil denne lørdag eftermiddag. Et resultat som begge hold vel både vil ærgre sig over, men måske samtidig være godt tilfredse med.

KB måtte til dagens opgør desværre se bort fra hele 5 skadede spillere, heriblandt anfører Thomas Heiker og ikke mindst det store offensive es Nicolai Dupont, som desværre var forhindret på grund af sygdom. Duponts offensive kreativitet var uden tvivl en mangelvare for de blå i dagens kamp og de udfordringer holdet blev mødt af.

Det var fra kampens start et Horsens hold, der hverken kunne eller ville noget, men som i stedet stillede 11 gule spillere på egen banehalvdel, for at forsvare og lukrere på omstillinger. KB var derfor i boldbesiddelse 80% af tiden, men manglende optimisme, fart og idéer gjorde det til én lang ørkenvandring.

Stillingen var 0-0 ved pausen og det var endda Horsens der efter 65 minutter bragte sig foran med 1-0 efter netop en omstilling. KB fortsatte boldbesiddelsen, mens der fortsat desværre var langt mellem gode idéer. Efter 70 minutter fik Horsens tildelt et korrekt rødt kort da Daniel Piet Hansen lavede en urutineret hævnagt på KBs Nikolaj Haysen.

De sidste 20 minutter blev derfor med yderligere pres på Horsens, men der skulle alligevel et selvmål til, at udligningen kom i hus for de blå.

Kampens resultat blev derfor 1-1, hvilket begge hold i sidste ende vel kan være tilfredse med.

Holdet indtager nu rækkens 6 plads med få point til både top og bund. Næste opgave venter hjemme i Mosen fredag når Hedensted IF kigger forbi. Kampstart 18:15.

Luk