Menu

KB havde et hav af chancer - men måtte nøjes med uafgjort i Varde

image
19. september 2020 kl. 20:35

Der var fuld knald på lørdagens DS-kamp mellem Varde og KB. Dagens dommertrio havde lagt en hård linje, så begge hold fik både uddelt og tildelt store knubs undervejs. Varde startede med 2 store chancer allerede indenfor de første 5 minutter, men manglende skarphed gjorde, at KB “overlevede” den intense Varde start.

De blå åd sig efterfølgende ind i kampen og bragte efter 18 minutter sig foran med 0-1 efter et selvmål af Vardes anfører Kristoffer Sørensen på Oliver Buhls indlæg.

Varde svarede efter dog efter 25 minutter prompte igen, efter en lidt sløset markering og en tilfældig anden bold. “De blå” satte sig herefter på begivenhederne og det unge og brølstærke Kolding talent, Sophus Raarup, scorede i denne gode KB-periode 2 flotte kasser. Sophus havde endda ligeledes et forsøg på indersiden af stolpen, men i stedet for 1-4 inden pausen, fik Varde banket fornyet håb ind i kampen med en 2-3 reducering.

KB-holdet blev enige om at fortsætte de gode takter efter pausen, men drengene kunne alligevel se Varde udligne allerede 4 minutter inde i 2 halvleg efter, at KB ikke for alvor var kommet i omdrejninger.

Den resterende del af kampen blev med spil der bølgede frem og tilbage mellem de to felter. Varde var mest på bolden, men KB var det klart farligste hold. Der blev produceret chancer på samlebånd og kun manglende skarphed og vanvittigt godt målmandsspil af Varde-keeperen var udslagsgivende for at det forblev 3-3.

Varde-keeperen blev da også stemt som dagens “man of the match” af de 200 fremmødte tilskuere på Varde stadion. KB spillede generelt en fin kamp og leverede varen. Desværre indkasseres der 3 mål, hvilket gør det svært at vinde fodboldkampe - dette på trods af, at drengene ligeledes selv lavede 3 flotte mål og samtidig havde chancer til mere end det dobbelte.

“De blå” er oversidder i næste runde af DS og skal bruge de kommende 14 dage på at få både skadede og halv skadede spillere klar. Der skal bygge på de fine momenter som har været kendetegnende for dette hold, som uden tvivl har et vanvittigt stort potentiale.