Menu

Uskarpt KB-hold tabte 0-2

image De blå måtte forlade banen i aftenens kamp mod Marienlyst med et 0-2 nederlag.
Af Kenneth Esters Petersen
21. august 2020 kl. 23:01

KB’s Danmarksseriehold skulle til aften på en svær udebaneopgave mod Boldklubben Marienlyst.

Kampen – som i øvrigt blev spillet på kunstgræs – bar præg af en start hvor begge hold var en smule afventende og lurede på omstillinger. KB’erne fik i løbet af første halvleg et spilmæssigt overtag, hvor man især var dygtig til at finde rum mellem Marienlysts kæder. På trods af optræk til store chancer, endte det dog i en målløs halvleg, som KB styrede i store perioder.

Anden halvleg startede ligesom første halvleg afventende, men efter et boldtab på banens midte efter 50 minutters spil, slog Marienlyst til i en skarp omstilling som sikkert blev sparket ind af værternes Ronni Larsen. KB fik herefter et overtag i spillet og havde et par farlige forsøg ved blandt andet Nikolaj Haysen og Nicolai Dupont, som dog begge blev reddet flot af Marienlysts fremragende keeper.

Med 15 minutter tilbage blev kampen dog punkteret, da en for kort tilbagelægning til keeper Sander Skovly, førte til et straffespark til Marienlyst. Straffesparket blev sparket sikkert ind af Marienlyst Mathias Munk.

KB forsøgte sig i et desperat forsøg på at komme tilbage, uden at det dog blev helt farligt. Kampen endte derfor 2-0 til Marienlyst, i en kamp hvor KB’erne i den grad følte at der var mere at komme efter. Manglende skarphed i de afgørende aktioner blev dog desværre udslagsgivende i dag.

Næste kamp er fredag den 28. august, når OKS kommer på besøg på Mosevej med kampstart 18.30.