KB smed to point væk i slutdrama

image Max Juhl scorede for de blå og fik et straffespark
07. oktober 2023 kl. 15:15
Brændt straffespark blev dyrt for de blå

Alt var lagt til rette til en overraskende sejr til Kolding Boldklubs JS1-hold i hjemmekampen mod topholdet ASA fra Aarhus. KB førte indtil fem minutter før tid 2-0 og havde haft flere chancer for at komme foran 3-0 mod udeholdet, der siden det 18. minut havde spillet med 10 mand.

Men ASA fightede godt og udnyttede i 85.og 87. minut blottelser i KB’s venstre forsvarsside og fik udlignet til 2-2. I sidste minut begik ASA så et straffespark mod Max Juhl.

Desværre skød Rune Nautrup så svagt med et fladt skud i venstre side, at ASA-målmanden reddede. ASA sluttede efter et gult kort til straffesparkssynderen med ni mand på banen, men klarede sig igennem tillægs-minutterne.

2-2 i en kamp, KB altså burde have vundet og have sikret sig vigtige point til i kampen mod nedrykning.

Max Juhl bragte de blå foran efter et kvarters spil efter et flot oplæg fra Sabao. Tre minutter efter dummede ASA-anfører Mad Egelind sig. Han fik først et lidt tyndt gult kort for et frispark, men brokkede sig derefter uden for banen til et rødt kort, så hans hold måtte spille resten af kampen med ti mand.

Det udnyttede KB tre minutter senere. Enes Karabek blev spillet fri og lobbede elegant bolden over ASA-målmanden til 2-0. Og så var KB på vinderkurs, mente mange tilskuere ude på sidelinjen.

Men det unge KB-hold, der ellers var forstærket af anfører Dennis Johansens tilbagekomst, glemte at slå til. Spillet gik i stå i anden halvleg, hvor KB sløsede flere kontrachancer væk, og så faldt straffen til sidst.

Enes Karabek blev efter en fornem indsats kåret som kampens KB-spiller og fik af kampfordeler Hans Iver Lindorff overrakt en check på 500 kroner sponseret af Paw Kristensen og 3P Logistics.

KB har inden de tre sidste kampe i rækken et forspring på fire point til FC Sydvest, der ligger på den tredjesidsteplads, hvor man skal spille om forbliven i rækken.

Næste kamp er på udebane mod det nye tophold Bredballe lørdag 14. oktober klokken 12.00. Herefter mangler de blå at spille ude mod Aarhus 1900 lørdag 21. oktober klokken 13.30 og hjemme mod Herning Fremad søndag 29. oktober klokken 14.30.