image arkivfoto
Mikkel Lysgaard
03. oktober 2021 kl. 18:21

KB skulle i dag på besøg hos Odder, i endnu en livskamp om fortsat eksistens i Jyllandsserie 1.

Kampen startede med et tungt pres, imod de i dagens anledning røde KB’eres mål. Keeper Jens Larsen gjorde dog sit for at holde KB inde i kampen med flere flotte redning. Efter 32 minutter gik den dog ikke længere, da en returbold efter et hjørnespark faldt ned for en umarkeret Odder spiller som sparkede den ind til 1-0, hvilket også fuldt fortjent var pausestillingen.

Anden halvleg startede bedre, hvor KB kom en smule mere på bolden. Efter 51 minutter fik Jacob Lorentzen bolden, hvor han satte sin direkte modstander. Lorentzens efterfølgende afslutning kunne Odders keeper ikke holde, Martin Riis stod klar på returbolden og satte den sikkert i nettet til 1-1.

Herefter overtog hjemmeholdet igen initiativet, men endnu engang hev keeper Jens Larsen flere flotte redningen op ad ærmet i løbet af halvlegen. KB havde på den meget tunge bane svært ved at sætte noget etableret spil sammen, men en lang bold i kampens 85 minut sendte Martin Hedeager ned mod Odders mål hvor keeperen kom på mellemhånd. Hedeager fik den prikket udenom keeperen og fra en meget spids vinkel sparkede han bolden i nettet til stillingen 2-1 til KB.

De resterende minutter af kampen blev præget af flere hårde dueller og et par gule kort, men KB’erne holdt hovedet koldt og fik de 3 point med hjem.

Kønt var det ikke, men de tre point var i den grad vigtige, for at holde et lille hul til nedrykningspladserne.

Næste kamp er hjemme på Mosevej lørdag mod Aarhus 1900 med kampstart kl. 13.00.