KB tabte fortjent i Sædding Guldager

image
25. august 2021 kl. 23:03

KB skulle denne onsdag til Sædding Guldager på, hvad der skulle vise sig at være en meget vanskelig opgave.

Kampen var knap fløjtet i gang, før hjemmeholdet bragte sig på 1-0 efter noget passivt forsvarsspil. Ikke mange minutter efter måtte keeper Jens Larsen hive en god redning frem, så han således forhindrede hjemmeholdet i at komme på 2-0.

Efter 20 minutters spil begyndte KB at komme bedre med, men symptomatisk for denne aften manglede den afgørende kvalitet. De sidste 5 minutter af halvlegen fik hjemmeholdet igen lagt et tryk med nogle standardsituationer, hvilket også resulterede i, at de kort før pausen bragte sig på 2-0 efter et hjørnespark.

KB valgte, ligesom i kampen mod Aarhus 1900, at skifte spilsystem til anden halvlegs start, hvilket spillet dog ikke blev meget bedre af. Tæt på var man dog efter 60 minutter, da Marcus Holms afslutning tog stolpen.

Herefter fulgte en lang og rodet periode, inden værterne i det 80. og 90. minut satte punktum til henholdsvis 3-0 og 4-0. Alt i alt en yderst fortjent sejr til Sædding Guldager som både overmatchede “de blå” på vilje og kvalitet.

Næste kamp er lørdag kl. 13.00 på mosen, hvor Viby kommer på besøg.