KB tabte til effektive Bredballe

image Skudstærke Enes Karabek ramte stolpen i kampen i Bredballe.
14. oktober 2023 kl. 18:36

Af Ole Larsen

En til tider kraftig blæst og periodevis regn var de vejrforhold, som spillerne fra Bredballe og KB måtte spille under lørdag eftermiddag på kunstgræsbanen i Bredballe.

Første halvleg blev styret af et veloplagt og velspillende Bredballe-mandskab, som afgjorde kampen før pausen. KB-spillerne lå fra langt fra deres direkte modspillere og kom derfor ofte til at løbe bagefter, når Bredballe kombinerede sig frem af banen.

Efter 10 minutters spil parerede KB’s målmand Frederik Bach bolden, som uheldigvis sprang ud til en modstander, som scorede. Kort efter brød Eskild Bak igennem i venstre side, spillede bolden skråt tilbage til Max Juhl, men desværre ramte bolden indersiden af stolpen, hvorefter den trillede hen i favnen på den liggende målmand.

I stedet for en udligning scorede Bredballe 2 mål inden for få minutter, da der var spillet en halv time. Først dømte kampens dommer straffespark til Bredballe, da en løs bold i feltet fra kort afstand blev sparket op på armen af Max Juhl – gult kort til Max efterfulgt af en sikker scoring fra pletten. Bare et par minutter senere blev det så 3–0 til Bredballe, som for anden gang scorede efter en ripost fra målmand Frederik Bach.

Fra 2. halvlegs start ændrede kampen karakter, idet KB praktiserede overfaldsfodbold overalt på banen. Når bolden var mistet, blev den hurtigt erobret tilbage igen, og KB var nu mest på bolden. Målchancerne kom også i form af en god skudmulighed til Enes efter 10 min., stor hovedstødschance til Rune efter 20 min. og kort efter skud fra Rune tæt forbi.

I slutfasen sparkede Enes et frispark på stolpen og Rune og Jesper Fogh havde gode chancer tæt under mål, men målene udeblev denne lørdag.

Efter en skidt første halvleg rejste KB sig efter pausen, hvor KB havde mindst lige så mange chancer, som Bredballe havde haft i første halvleg. Set over hele kampen var chancefordelingen fifty-fifty, men på dagen viste Bredballe sig som det mest effektive hold foran mål og vandt 3-0.

Efter lørdagens kampe er situationen den, at KB har 17 point på 5. pladsen, mens FC Sydvest har 16 point på 6. pladsen. Nu gælder det om at undgå at falde ned på 6. pladsen, som udløser en playoffkamp om at undgå nedrykning til Jyllandsserien 2.

Der resterer to kampe, og næste mulighed for at optjene point er en ny udekamp på lørdag den 21.10.2023 kl. 13:30 mod Aarhus 1900.